Wilhelm Dijk

Wilhelm Dijk

Directie | Hypotheek- en Verzekeringsadviseur

Mijn naam is Wilhelm Dijk, een ras – bedumer kun je wel zeggen. Na geboren te zijn in Stadskanaal zijn we al snel richting Bedum vertrokken waar ik inmiddels al weer ruim 40 jaar woon. Ons gezin bestaat uit mijn vrouw Jolanda, en kinderen Esmee en Kirsten.
Gedreven, dat uit zich in de sportbeleving die ik bezit. Voormalig coach van een hockeyteam waarin mijn dames actief zijn, en zelf in een zaalvoetbalteam waar ik al jaren in actief ben. Daarnaast houd ik van squashen en tennis

In 1996 ben ik na een aantal jaren ‘rondneuzen’ in o.a. horeca en sportwereld neergestreken in de vastgoed-en hypotheekmarkt. De makelaardij en de hypotheekmarkt is enorm veranderd de afgelopen 20 jaar en ik heb dat vanaf 1995 van nabij meegemaakt. Daarnaast heeft de digitale wereld een enorme vlucht gemaakt in onze branche. Begonnen op een typemachine de bromfietsnota’s uit te werken tot het via facebook, instagram en twitter communiceren met u als consument.

De financiële wereld van nu heeft te maken met een toegenomen kennis bij u als consument doordat er veel via internet te vinden is. We moeten als adviseur daar op in springen door bij te scholen en onze krachten te bundelen zodat we op elk vakgebied U kunnen adviseren en ondersteunen. Ruim 7 jaar geleden heeft die constatering reeds tot een samenwerking geleid met Silvio Belga, zodat wij op het gebied van hypotheken en verzekeringen u een specialist kunnen bieden.

Silvio Belga

Silvio Belga

Directie | Hypotheek- en Verzekeringsadviseur MKB

Mijn naam is Silvio Belga. Ik ben een echte Groninger al zou je dat niet zeggen als je mijn naam hoort. Ik ben opgegroeid in de stad Groningen en woon sinds 10 jaar in Bedum. Ons gezin bestaat uit Esther, mijn vrouw, en Joachim en Ezra onze zonen.

Na een kleine tijd als boekhouder te hebben gewerkt bij een Arbodienst ben ik door toeval in de assurantiën terecht gekomen. In eerste instantie vele jaren in loondienst en sinds 2007 met een eigen kantoor. Naast mijn werk is voetbal bij ons thuis de grote passie. Zelf speel ik in de veteranen van SC Stadspark terwijl mijn zonen voor de plaatselijke club actief zijn.

Ontwikkelingen in onze markt, u moet dan denken aan uitbreiding van kennis en diploma’s, hebben ons er toe gezet om te gaan samenwerken. Hierdoor kunnen wij u volledig van dienst zijn als het gaat om financiële dienstverlening.

Met veel van onze klanten hebben wij een persoonlijk contact en weten wij wat er speelt. Ik denk dat dit naast de persoonlijke benadering de kracht is van ons kantoor.

Onze huidige klanten danken wij en als nieuwe klant bent u van harte welkom.