Onze diensten

Als financieel adviesbedrijf is onze dienstverlening als volgt samen te vatten: wij behartigen uw financiële belangen waar het gaat om de via ons afgesloten of af te sluiten verzekeringen, hypotheken en financieringen. Wij bemiddelen bij de totstandkoming van bovengenoemde producten en maken daarbij gebruik van de diverse aanstelling die wij in onze portefeuille hebben. Via de tarievenwijzer kunt u zelf berekenen wat onze dienstverlening u gaat kosten. Wij leggen u vervolgens uit wat het u gaat opleveren

 • Persoonlijk

  Persoonlijk advies

 • Scherpe premies / scherpe rente

  De beste prijs/kwaliteitsverhouding

 • Snelle service

  Snel en adequaat de zaken geregeld.

 • Kennis van zaken

  Kennis van zaken bij onze adviseurs.

Persoonlijk maatwerk

Dijk & Belga neemt úw wensen, uw situatie, als uitgangspunt. We inventariseren voor u de risico’s die u als bedrijf of particulier loopt. Wanneer we dat helder in kaart hebben, gaan we samen met u aan de slag. Wij adviseren, u bepaalt. We regelen alles zoals we het met u afspreken; op maat. Maar ook na het afsluiten van een verzekering of hypotheek houden we persoonlijk contact. Zo checken wij periodiek uw portefeuille, wanneer u dat wenst. Op deze manier beheren we uw risico´s optimaal!

Wij vinden dit ook leuk en daarom kost het ons ook geen moeite.

Onze dienstverleningsdocumenten

Wilt u weten of u op dit moment nog voordelig verzekerd bent? Neem dan contact met ons op en we gaan meteen voor u aan de slag. 99% kans dat wij voor uw een betere prijs/kwaliteitsverhouding kunnen bemiddelen.